ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H εναρμόνιση όλων των υπηρεσιών με ψηφιακό τρόπο έχει πλέον συντελεστεί. Για αυτό και εμείς, οι ιδρυτές της theCareSolver δημιουργήσαμε μια μοναδική διαδικτυακή πλατφόρμα αναζήτησης των κατάλληλων κέντρων, για την παροχή υπηρεσιών φροντίδας σε άτομα με νόσους φθοράς που μπορεί να διαρκούν μήνες ή και χρόνια.

Η δημογραφική γήρανση, που συντελείται και αυξάνεται τα τελευταία χρόνια, προκαλεί πολλά προβλήματα Ιατρικά, Κοινωνικά, Οικογενειακά, Οικονομικά, Ασφαλιστικά, αλλά και ταυτόχρονα παρατηρείται αύξηση του ποσοστού των νόσων φθοράς Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Κινητικά Προβλήματα, Σακχαρώδης Διαβήτης,
Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (Χ.Α.Π), Νεφρική Ανεπάρκεια, Διαταραχές Μνήμης, Άνοια – Alzheimer.

Ο δημόσιος φορέας υγείας δεν φτάνει για να καλύψει τις ανάγκες σε παροχές και σε τόσο μεγάλο πληθυσμιακό μέγεθος ιδιαίτερα για όσες παθήσεις ήρθαν για να
μείνουν, είτε σε άτομα νέας ηλικίας είτε σε γηραιότερους.

Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία πολλών ιδιωτικών κέντρων και μονάδων υγείας που προσπαθούν να καλύψουν αυτές τις ανάγκες.

Μέσα στην πλατφόρμα theCareSolver συγκεντρώνουμε κάτω από μία στέγη όλες τις μονάδες που καλύπτουν τις νόσους φθοράς και προτείνουμε άμεσα λύση σε κάθε ανάγκη και κάθε μορφή φροντίδας.

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ
  • Μια πλατφόρμα που συγκεντρώνει και αναλύει πληροφορίες από κέντρα φροντίδας, που προσφέρουν θεραπείες και πολύτιμες υπηρεσίες σε άτομα με χρόνια νοσήματα, δίνοντας απεριόριστες επιλογές για τη λήψη απόφασης με τον πιο εύκολο τρόπο.

  • Ολοκληρωμένη πληροφόρηση ταχύτατα και αξιόπιστα για τη βέλτιστη επιλογή, σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεται ο χρήστης, από τον υπολογιστή ή το κινητό του!
  •  
  • Εύστοχη διαδικασία επιλογής, χωρίς σπατάλη χρημάτων και χρόνο μετακινήσεων.
  •  
  • Για τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο – ασθενή – ηλικιωμένο, για τους φροντιστές, για κάποιον φίλο ή γνωστό που δεν ξέρει πού να αποταθεί, όταν πλέον η πάθηση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στο σπίτι, δημιουργήσαμε με μεράκι αυτόν τον ιστότοπο.
  • Έλατε μαζί μας και κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, συγκρίνετε, αξιολογήστε και αποφασίστε σωστά το πιο κατάλληλο κέντρο φροντίδας που καλύπτει τις ανάγκες σας.
  • Είμαστε μια ομάδα αφοσιωμένη στην παροχή μιας πολύτιμης υπηρεσίας για τους επισκέπτες και τα μέλη μας.
  •  

Η ομάδα της